Andreas Smed

Kunstner i Cat In A Cage, der er et kollektivt soloprojekt, der arbejder for at vise, hvad Odense kan byde på, på tværs af kreative genre. Everybody wants to be a cat.

Andy Kiel Hauser // A. K. Hauser

Jeg skriver Fantasy på engelsk. Lige nu arbejder jeg på at finpudse min første roman og tilhørende kortere bøger, men sigter efter at få mit univers ud via spil, film, serier og andre kreative outlets, samt at arbejde sammen med andre forfattere på at udvide universet.

Anja Tørnqvist

Jeg har en akademisk baggrund indenfor cognitive science, men valgte efter at have afsluttet min bachelor at gå ind i kunst og kulturbranchen. Her arbejder jeg som freelance skuespiller, speaker og performer, udover jeg er tilknyttet Odense Teater som foyerleder. Derudover skriver jeg lyrik og brygger på nye idéer til forestillinger og performances jeg ønsker at føre ud i livet. Derudover underviser jeg også i yoga, og bruger det ofte som et element der inspirerer mig i det jeg laver. Som person er jeg passioneret, vidensbegærlig og dreven.

Anna Meldgaard

Halløjsa! Jeg er til dagligt eventkoordinatorelev hos Magiske Dage Odense, og har tidligere også været tilknyttet Kulturmaskinen. På kulturmaskinen har jeg bl.a. været med til at booke programmet og afvikle Parasol Festival. Herudover er jeg A&R Scout hos Universal Music, hvor jeg søger efter ny og spændende musik. Jeg er derfor meget engageret i både musikbranchen og i eventbranchen, og er nu på en rejse for at finde ud af hvor jeg hører til. Særligt planlægning og booking er jeg meget interesseret i, og om det så er booking for et spillested eller for en artist, det må tiden vise.

Asta Sandvad

Asta er DJ og producer og arbejder med at skabe diversitet i nattelivet særligt med fokus på elektronisk musik, visuel kunst og safe-space miljøer. Arbejder med at skabe et rum for upcoming elektroniske kunstnere.

Eleonora Meli

Kunst og musik entusiast med en drøm om at give Odense et mere alsidigt og eksperimentrende kulturliv. Jeg har altid været interesseret i, hvordan frembringelse af kunst (i alle dens former), kan påvirke og udfordre modtageren æstetisk, følelsesmæssigt og intellektuelt, og det er med dette udgangspunkt i mente at jeg ønsker at bidrage til kulturlivet. Jeg er medarrangør og medstifter hos Wasteland, som er nyopstartet forening, primært for drum n’ bass musik. Her ønsker vi, at gøre plads til undergrundsmusik, som skal blæse publikum bagover! Jeg er desuden nyuddannet cand. mag. i moderne kultur, med speciale i brugerinddragende projekter på kunstmuseer.

Jacob Iwersen

Kreativ og iderig person med en kandidatuddannelse i Medievidenskab fra SDU. Jeg arbejder med booking og afvikling af koncerter og er tilknyttet Kulturmaskinen Odense. Ud over dette arbejder jeg med kommunikation og promovering af disse koncerter. Har tidligere arbejdet som PR-ansvarlig for Semesterstartsfesten på SDU og solgte hhv. omkring 6000 og 8000 billetter til studerende i 2021 og 2022. Har tidligere også arbejdet for Generator Festival.

Julie Fuglsang Fink

Jeg brænder for byudvikling, community building og kultur i skøn forening. Til dagligt arbejder jeg for International Community Odense og laver events for Odenses internationale tilflyttere, så de kommer til at føle sig hjemme i byen. Jeg elsker at skabe relationer og er altid på udkig efter samarbejdspartnere, som vil være med til at gøre Odense en mere attraktiv og international by.

Lærke Ravn Nissen

Til dagligt går jeg på Musikkonservatoriet i Odense, hvor jeg uddanner mig som rytmisk sanger. Jeg har et band, som hedder Uanmeldt. Her ligestiller vi klaver og sang, som ligeværdige solister og mixer de improvisatoriske og harmonisk komplekse dele fra jazz med enkeltheden fra pop. Vi udgiver debut EP foråret 2023. Derudover er jeg frivillig hos en organisation i Kolding, som hedder Jazzhouse. Her spænder mine roller bredt, til alt fra booker, arrangør og SoMe ansvarlig for koncerterne og festivalerne vi afholder.

Lea Bjørk Henriksen

Jeg arbejder som frivillig på musikhuset Posten, og har et ønske om at arbejde med organisation og mangement i musikbranchen. Jeg vil gerne bidrage til at elevere den danske musikscene, og håber på at kunne hjælpe upcoming artister.

Liv Muus Larsen

Min passion ligger i at skabe en oplevelse for publikum. Jeg arbejder primært med teater, performances og historiefortælling. Til dagligt er jeg koordinator på scenoskop teaterfestival i Odense og laver derudover en del freelance arbejde både på scenen og bag.

Lotte Andkjær

Mit navn er Lotte, og jeg arbejder med digital marketing, hvor jeg samtidig er content creator. Jeg har en stor passion for sociale medier, særligt Instagram og TikTok. Jeg vil gerne være med til at skabe et projekt med visuel branding og kreativ formidling.

Menuha Karunakaran Thambirajah

Navnet er Menuha, og jeg er sanger/sangskriver/multi-instrumentalist med en masse ambitioner. Jeg er forkvinde for Sofar Sounds Odense, der står for at arrangere intimkoncerter. Jeg er derudover også forkvinden for en forening, jeg har stiftet ved navn GUNST. hvis mål er, at hjælpe unge med at blomstre deres projekter og Odenses kulturliv på en gunstig måde. Jeg er også medarrangør til femifestival.

Michella Katja Jensen

Jeg er bestyrelsesmedlem i Rotaract Odense, der er en verdensomspændende upolitisk ungdomsforening med fokus på selvudvikling og velgørenhed – både globalt og lokalt. Jeg har en del års erfaring i både service og eventbranchen. De mange fantastiske mennesker jeg har mødt i kulturlivet har gjort at jeg blandt andet brænder for at skabe rum til det lidt mere skæve og uforudsigelige. Jeg drømmer om i fremtiden at læse Natur- og kulturformidling, da jeg synes den kombination kan noget helt unikt.

Mille Westphalen Mortensen

Som person er jeg meget social og derfor elsker jeg at være med der hvor tingene sker. Jeg er ikke ret god til at gå glip af arrangementer og events som har interesse for mig. Jeg er uddannet serviceøkonom og er nu i gang med at videreuddanne mig inden for service- og hospitalitybranchen. Ved siden af studiet arbejder jeg med events for at guide mig selv i den rigtige retning i forhold til hvad jeg skal i fremtiden. Drømmen lige nu, er at arbejde med events og festivaller.

My Lambertsen

Jeg er audiovisuel kunstner og animerer live visuals under aliasset SLØR til musik og fysisk scenekunst. Jeg arbejder også med at skabe visuelle identiteter for artister i form af musikvideoer, artwork, pressefotos, scenedesign etc. Jeg laver også elektronisk musik, der tager udgangspunkt i reallyde og stemmen som instrument.

Nanna Askholm

Jeg er en kulturnørd som har en stor passion for eventbranchen også nyder jeg at bruge min krøllede hjerne til udvikling af nye events. Jeg er super god til at planlægge og afvikle events især indenfor musik og comedy, hvor jeg primært har lagt mine kræfter. Derudover er mine forcer at jeg er handlekraftig og ikke er bange for at kaster mig ud i noget nyt.

Nina Klejs

Jeg følger musik- og filmscenen meget tæt, så det er klart et område, hvor jeg godt kunne tænke mig at bruge mine evner og udfolde mig mere. Jeg ser en bekymrende udvikling, hvor producers/instruktører/kunstnere “fortynder” deres kunst i forsøg på at appellere til så mange som muligt. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at komme dette til livs.

Oliver Hansen

Lige nu arbejder jeg med at designe plakater via Photoshop, hvor jeg benytter mig af album covers fra diverse kendte hip-hop artister. Plakaterne bliver postet på Instagram (@oli.cc). Af og til kan jeg godt forsøge at lave noget originalt, såsom album cover, merchandise etc.

Peter Philipsen

Jeg er filmskaber og producerer en masse projekter inden for filmbranchen. Jeg er et velkendt ansigt hos Odense Film-værksted, og har produceret flere projekter med dem. Jeg arbejder hovedsagligt som enten producer, fotograf, manusforfatter eller instruktør. Mit seneste projekt er en dokumentarfilm om en kulturel mand, som skiller sig meget ud af det normale hverdagsmenneske.

Rebecca Brincker

Jeg vil skabe en Photo Award for fine art fotografi i Odense og et talentforløb, der skal fungere som motiverende katalysator for kreativitet samt spotte og udvikle nye talenter. Konceptet skal på sigt udvikles til en fotofestival, hvor målet er at sætte Odense på landkortet internationalt indenfor genren. Som person stræber jeg altid efter at løfte ambitionsniveauet hos mig selv og andre. Jeg er visionær og stærk i konceptudvikling, og brænder for at skabe stemningsfulde universer.

Rikke Møller Hansen

Jeg er eventkoordinatorelev ved Odense kommune. Her har jeg tidligere arbejdet med festivalen Magiske Dage under mit elevforløb på Hovedbiblioteket, hvor jeg har også fik muligheden for at arbejde med frivilligkoordination. Nu er jeg elev på Kulturmaskinen. Her har jeg tidligere arbejdet med Parasol festival, samt været frivilligkoordinator på Odense filmfestival. Til daglig på Kulturmaskinen arbejder jeg i booking og pr afdelingen, hvor jeg bl.a arbejder med booking, afvikling, PR og en masse andet. Derudover er jeg også en del af Kvinde Kend Din Pop, hvor jeg er med til at booke og afvikle koncerter, hvor fokus er på upcoming kvindelige artister.

Shanna Hasan

Hvis jeg kort skal beskrive mig selv, så er jeg en ung kvinde med krudt i røven, kæmpe drive, og et lige så stort smil som hjerte.

Jeg er frivillig på Kulturmaskinen, som koncertbooker på vores venue Frølageret, samt været en del af programplanlægningen for Parasol Festival. Derudover er jeg for nyligt blevet manager for en upcoming soloartist.

Hele musik- og kulturbranchen er for mig så vanvittigt mange ting, men det helt essentielle er nok, at det altid har været mit kald i livet. Min drøm er, at kunne kombinere mine administrative kompetencer med en musikalsk og kulturel hverdag. Mit hjerte har altid tilhørt musikken og kulturen herom, og med min administrationsbachelor samt erfaring inden for musikbranchen ville en kombi af ovennævnte være en drøm der går i opfyldelse.

Signe Døi Schmidt

Til januar bliver jeg færdig med min uddannelse som serviceøkonom, hvorefter jeg gerne vil videreuddanne mig i Innovation og entrepreneurship. Det sidste år har jeg arbejdet på at etablere et oplevelsescenter, der skal formidle selvudvikling. Jeg er meget optaget af oplevelsesdesign og den interaktive formidling, særligt med fokus på det skæve og uventede.

Signe Sønderholm

Jeg er en organisatiorisk stærk iværksætter, kulturskaber og projektleder, med evigt mange bolde i luften i forskellige størrelser, former og farver. Med rødderne dybt plantet i den jyske muld, kan man hos mig altid få en ærlig og konstruktiv feedback. Jeg arbejder ofte i samskabende projekter mellem mange kunstarter og har et øje for æstetiske lækre designs og løsninger. Jeg er draget af passionerede og engagerede mennesker, som jeg møder på daglig basis i mit arbejde som freelance projektleder og koordinator.

Simon Skytte Laursen

Med særligt øje for kreativitet og et innovativt mindset, arbejder jeg hele tiden for at optimere og skabe nye tiltag – til gavn for hele den kreative branche. Jeg finder det fantastisk at beskæftige mig med kulturen, konceptudvikling, scenen og med faglig dybde og et legende engagement få andre til at spærre øjnene op, tabe mælet, lytte og opleve.

Stina Tølbøll Bekker

Jeg er musiker, sangskriver og artist af hjerte i bl.a. mit eget soloprojekt med debutalbumudgivelse i april 2023. Derudover laver jeg bestyrelsesarbejde i DMF, er formand i Odense Musikudvalg, projektleder og mentor i MUsU (musikfællesskab for unge musikere i Odense, der skriver egen musik) og stærkt passioneret omkring at få skabt et professionelt og professionaliserende musikliv i byen.