Helena wanner

Jeg er artist, sanger, sangskriver og bedroom-producer, og min musik bevæger tankerne hen mod cirkus- og kabaret. Jeg har to artist-projekter, mit soloprojekt ANELEH og mit bandprojekt OKAPI. Jeg har stor passion for sceneperformance og at afvikle live performances som et show, og jeg interessere mig for at have et skarpt univers online der iscenesætter mit projekt.

Sarah Fox

Mit navn er Sarah Fox og jeg er sanger, performer og sangskriver. Jeg har et dansksproget soloprojekt, hvor musikken er bastunge klubproduktioner i et dystopisk-elektronisk univers.

Mads Hoffmann

Jeg hedder Mads Hoffmann. Jeg arbejder som Product Manager hos Universal Danmark. Jeg arbejde primært med elektroniske acts som Magnus Tempels og Safri Duo. Derudover er jeg DJ og producerer.

Astrid bondo nielsen

Jeg hedder Astrid, og jeg er 26 år gammel. Jeg er sanger og sangskriver inden for genrene pop, jazz og r’n’b. Derudover arbejder jeg som artist manager og er arrangør af musikfestivalen Surround Festival i Roskilde.

Sara callesen larsen

Jeg er artist, sanger og sangskriver og bevæger mig indenfor genrene EDM, Pop og Gospel. Jeg arbejder på mit eget artistprojekt, som inkludere elementer af alle disse genre og ofte indeholder store kor arrangementer og mange harmonier grundet min gospel baggrund.

Lærke Bertelsen

Jeg er 24 år og har min base i Aarhus, hvor jeg studerer en kandidat i Musikvidenskab og arbejder på mit artistprojekt. Jeg er artist under kunstnernavnet lærkelil og skaber ærlig, dansksproget popmusik. Jeg tror på at musikken kan forene os, og med mine åbenhjertige tekster og fængende melodier forsøger jeg at skabe et rum, hvor vi kan mødes om de følelser vi har tilfælles.

Stine Klingsten

Jeg er artist og sangskriver under eget navn Stine Klingsten og udgav sidste år mit debutalbum “Dage”, som er et sangskriver-pop album. Albummet er et meget personligt, inderligt og ærligt album. For tiden arbejder jeg på mit andet album med en anden producer som har en mere elektronisk pop lyd. Jeg har siden udgivelsen spillet koncerter på Tønder Festival, Spot Festival, Jelling festival og som support for Karl William i store Vega og for Wilco (USA) i Amager Bio m.fl. Jeg er en DIY kunstner og har derfor stået for det det meste selv. Jeg skriver også for andre artister.

Laura Wello

Jeg er en 20-årig artist, sanger og sangskriver. Jeg er i gang med at skabe og udvikle mit artistprojekt, som kører under mit eget navn Laura Wello. Min lyd er en blanding af nutidig pop, soul og 90er r’n’b med danske tekster. Jeg drømmer om en karriere indenfor den danske musikbranche. Derudover arbejder jeg også som projektassistent i forskellige initiativer som Bandakademiet og SUBURBANGIRLS. På den måde fylder musikken meget for mig på forskellige måder.

Kamille Beckett Stenbæk

Jeg er artist under navnet Kamill. Lyden af Kamill er feminin, stærk og uforfængelig, ofte assisteret af latin-rytmer. Projektet har været i gang siden 2022, og jeg røg tidligere i år til finalen i Karrierekanonen med det.

Emil Mors Rasmussen

Jeg hedder Emil og er 22 år gammel. Jeg er sådan en rigtig keyboard-mand, der er rigtig glad for at skrue på de alle knapper mine keyboards har. Jeg er så heldig, at en håndfuld artister synes jeg er god til det, så nu bruger jeg meget tid på at spille koncerter med dem. Jeg har altid en mening om hvordan musikken skal lyde, så jeg nyder også at co-write og arrangere musik

Maria Rohde Madsen

Jeg hedder Maria og jeg er grafisk designer, forfatter, sangskriver, rapper og producer. Musikalsk laver jeg hiphop og RnB under kunstnernavnet Poly og jeg rapper på dansk. Lyrikken er ærlig, dragende og eftertænksom og lyden tilbagelænet, legende og minimalistisk. På grund af min baggrund som grafiker er det visuelle også en stor del af mit univers og så brænder jeg for at skabe et trygt rum hvor sårbarhed og potentiale kan blomstre – for mig selv og i fællesskab med andre.

FREJA Solander Brodka

Jeg er en excentrisk diva, der elsker at performe. Jeg har et drag alter ego, hvis persona fortryller alle tilskuere. Jeg er frivilligkoordinator på festivalen Av, min Guldtand i Tisvildeleje. En mindre festival, hvor jeg har mulighed for at være med til at skabe den. Derudover har jeg en vision om at udfordre vores klubkultur. Rusmidler fylder meget i nattelivet, og jeg arbejder på at skabe en oplevelse, der sender dig ud i en rus på en ny måde.

Frida Tirsbæk Markman

Jeg er en 22-årig pige fra Jylland, der lever for kulturliv, koncerter og festivaler, og har gjort det så længe jeg kan huske. Jeg har altid spillet musik, men jeg brænder dybest set for at stå bag scenetæppet og at skabe koncerter og events, som kan røre noget i folk. Lige nu er jeg helt grøn og ny i branchen, men jeg har en ambition om at få en større rolle som eventkoordinator, projektleder eller booker på en festival eller et venue.

Mello P

Jeg er til dagligt music manager lige nu er mit hovedprojekt ELIJAH OKELLO. Han er en artist der laver engelsk R&B soul og rap. Så er jeg manager for en producer og har dermed 4 “on going projects”. Overståede gør jeg pt som independent, altså selvstændig uden nogen tilknytning til andre labels eller ligeså. Drømmer dog også om at stable eller hvertfald være med til at stable en fed og anerkendt festival op, en festival flok ser frem til og sætter kryds i kalenderen for, og helt klart en artister og deres team nyder at deltage i og være en del af. Sidst men ikke mindst er den store drøm at blive executive i mit eget entertainment firm der operer i det nationale og internationale market.

Katinka Kamp Moth-Poulsen

Jeg er opvokset i et hjem fuld af klassisk musik, men sprang til det rytmiske som 12 årig. De to universer spiller dog stadig meget sammen, og jeg elsker at mixe og matche inspirationer fra forskellige steder. Jeg er forsanger i bandet Tiger Moth, sammen med min søster, der primært skriver og spiller musik indenfor et R&B – pop univers. Vi vil gerne skabe fællesskab og glæde gennem vores musik, og mange af vores sange er skrevet til roadtrippet eller strandturen. Men lytter man efter kan man måske stadig høre elementer der er inspireret fra den klassiske verden.

Freja Malou Sundberg Olsen

jeg er selvlært producer, sangskriver og sanger, og udgiver musik under navnet Freja Malou. Min musik hører under genrene dansk pop, rnb og hyperpop. Jeg bliver primært inspireret af artister såsom charli XCX og ønsker at fører dansketekstet hyperpop ud i den danske musikscene.

Alberte Veirum Larsen

Jeg er sanger og sangskriver. Jeg har skrevet musik og sunget siden mine spæde teenageår. Jeg skriver musik indenfor dansk/engelsksproget rock/pop. Jeg elsker at musik kan skabe et rum mellem mennesker. Udover at være artist er jeg en kæmpe nørd og læser derfor musikvidenskab på Københavns Universitet. 

Mathilde Bjerring Eriksen

Jeg er artist og sangskriver, og jeg optræder under eget navn med projektet MATHILDE. Min musik er nordisk klingende artpop med et elektronisk lydbillede. Jeg skriver personlige tekster, og mine sange har rødder i klassisk singer-songwriting. Nøgleordene for projektet MATHILDE er nærvær, ærlighed, inderlighed og femininitet. Udover mit artistiske virke er jeg antropolog, og jeg beskæftiger mig med en bred palette af projekter med fokus på at skabe bæredygtige strukturer og væremåder i den danske musikbranche.

Kasper Ørtoft Thomsen

Afvikler, booker & Natklubsbestyrer på RUST, som er søgende efter alle muligheder i branchen. Har bl.a. været frivillig på forskellige festivaler, hvor jeg har mit hjerte plantet i det miljø. Altid klar på at kaste mig ud med åbne arme, udfordre mig selv, og forsøge mig med ting, som er nyt for mig. 

Kathrine Rosendahl

Jeg hedder Kathrine Rosendahl, men går under artist-navnet “Kate Rose”. Jeg skriver mine egne sange og synger, men har endnu ikke udgivet noget. Jeg føler, jeg har ok styr på selve sangskrivningsdelen, samt hvilken slags artist, jeg gerne vil være, men mangler hjælp til alt udover fx hvad man gør før/efter udgivelse, alt der hører til at kunne spille sin musik live, management mm.

Oskar Graff

Hej jeg hedder Oskar. Jeg arbejder freelance med livelyd i mit firma zura.nx. Jeg stræber efter at få lyden til at blive et større og vildere element af koncertoplevelsen. Derudover booker jeg program til New Note Festival og laver produktionsarbejde ved siden af.

Adam Højlund Pukki

Jeg er artist og har et dansk indie poppet solo projekt der hedder “Højlund”. Jeg er komponist, sangskriver, producer, multi-instrumentalist og sanger.

Asta Johanne Kristensen

Jeg er en ung sanger/sangskriver fra Aalborg, der drømmer om at optræde under mit eget kunstnernavn på de største scener i landet. Jeg er i færd med at udvikle og forme mit eget musikalske image under kunstnernavnet “NYAH”, der med sin rå og feminine tilgang skal videreudvikle soul/R&B/pop-genren som vi kender den. Mit mål med musikken er at give lytterne en platform hvor i de kan finde ro, og et frirum der giver plads til at tolke og føle som man har lyst til. 

Maria Breitenstein

Jeg arbejder hovedsageligt som live-agent, projektleder og manager i Queer Music Agency (QMA), hvor jeg repræsenterer artister som Elijah Kashmir, Kylian og Tandem. Her har jeg været med til at arrangere og afvikle blandt andet Distortion og showcase på SPOT Festival. I selvstændigt regi arbejder jeg med feministiske og vækstlagsbaserede projekter, specifikt for og med artisten Martha Elisabeth. Derudover tager jeg en kandidat i Organizational Innovation and Entrepreneurship (OIE) på CBS.

Zarah Barner Rush

Mit navn er Zarah og jeg er 22 år gammel. Jeg er uddannet eventkoordinator og arbejder til daglig som eventkoordinator i Hvidovre Kommune, hvor jeg laver alt fra planlægning og forberedelse af arrangementer til afvikling af arrangementer. Derudover har jeg været med til at skabe og udvikle Kaoma Agency, hvor jeg primært laver product management for vores signede artister, og så er jeg også inde over udviklingen af selve virksomheden, booking og live optrædender. nt.

Kofi Bondzie Ramsing

Jeg er live agent hos Queer Music Agency & laver events & projekter under det. Jeg har arbejdet som booker & afvikler på diverse koncerter & festivaler. Jeg spiller & producerer i artpop bandet Kindkys, producerer house musik under eget navn Kofi Ramsing & DJ’er som Korinn. Jeg har været Visual Artist for bandet Kalaset & sangeren Pil.

Selma Zangenberg

Jeg er en kulturglad dame der for tiden arbejder med marketing, opstart af lille businezzz og bi-jobber på et galleri i København . Jeg læser Medieproduktion og ledelse på DMJX, og der er det min ambition at blive en pissegod projektleder indenfor kulturlivet. Derudover har jeg venner der laver musik og kunst, som jeg gerne vil hjælpe videre ud på deres færd i musikindustrien – særligt en veninde, som jeg har fulgt siden hun startede. Jeg er derfor lidt mellem to stole, projektledelse og want-to-be manager. 

Louis Anton Winckelmann

Jeg hedder Louis Anton og er kunstner, sangskriver, instrumentalist og producer. Jeg har spillet musik hele mit liv og har især de sidste år prøvet at finde ud af hvad jeg gerne vil med den. Her har jeg fundet min passion for at skrive, komponere og producerer mine egne sange! I øjeblikket arbejder jeg frem mod min første udgivelse! Jeg er startet på Royalties med håbet om at blive klogere på branchen og ikke mindst for at møde nye mennesker der kommer med en anden baggrund end min.

Christine Regitze Bülow

Jeg er en 24-årig artist som laver musik indenfor popgenren på engelsk. Jeg har lavet og udgivet original musik i 6 år, og har været vant til at tage arbejdet i egen hænder for at få ting til at ske. Jeg drømmer om at lave musik som når udover Danmarks grænser, fordi jeg gerne vil turnere både i ind- og udland. Jeg er engageret i sociale medier, særligt TikTok, da jeg føler at det giver mig mulighed for at nå ud til et større publikum.

Marie Møller Foged

Jeg er sangskriver og projektleder. Jeg skriver for artister i den kommercielle popbranche, og arbejder med artister i Norden, Tyskland, England og USA. Udover mit sangskrivervirke arbejder jeg for DMF, er skribent for GAFFA og scout for Universal Music. Mit hjertebarn er min sangskrivercamp Virksund Songwritercamp, som afholdes hver sommer for upcoming musikskabere i Danmark.

Josephine Rued Sørensen

Jeg hedder Josephine. Jeg er sanger og sangskriver. Jeg har arbejdet som singer&songwriter med andre artister og producere, men arbejder på sigt med at skabe musik i mit eget kunstner-navn. Jeg har tidligere erfaring som frivilligkoordinator og kommunikationsmedarbejder for Alive festival, og jeg har for nyligt stiftet min egen sangskriverklub, som jeg arbejder på at søge fonde/legater til. Derudover er jeg kommet ind på Kommunikationslinjen på DMJX, som jeg starter på til februar. Jeg kan både lide arbejdet på- og bag scenen, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at få mere indspark til begge dele gennem Royalties. 

Menuha Karunakaran Thambirajah

Mit navn er Menuha, og jeg er sanger, sangskriver, multi-instrumentalist og kunstner. Jeg er en del af en nyopstartet duo ved navn Klementine. Hvis jeg skulle beskrive min musikgenre, ville mit soloprojekt være inden for Indie R&B, mens vores duo fokuserer på hiphop og House-genrer. Min nuværende hovedfokus er på min musik, hvor jeg stræber efter at udgive og skabe ny musik samt at optræde live. Jeg har også en dyb interesse i at udvikle en bæredygtig tilgang til min karriere og samarbejde med spændende nye mennesker. Udover min musikkarriere er jeg formand for Sofar Sounds Odense, hvor vi arrangerer intime koncerter. Jeg er også stifter af foreningen GUNST, hvis formål er at hjælpe unge med at realisere deres projekter og berige kulturlivet i Odense på en positiv måde. Endelig deltager jeg som medarrangør i femifestivalen.

Hanne Bjerringfelt

Co-founder af ALPHA management og artist services. Arbejder med management og booking. Studerer medieproduktion og ledelse på DMJX

Sigurd Wolff Salver

Mit navn er Sigurd jeg er 22 år gammel og bor på Nørrebro. Til dagligt arbejder jeg på Hotel Cecil. De senest to år har jeg været booker på en festival i Tisvilde ved navn Av, min Guldtand. Igennem det har jeg fundet ud af hvor spædende jeg syntes musikbranchen er og drømmer om en fremtid inden for den.

Max Finney Piil

 Mit navn er Max og jeg er 24 år. Mit hjerte pulserer elektronisk musik. Jeg er primært event planlægger og DJ. Men har tidligere været aktiv, i den mere mainstream musik branche som scout, artist care, afvikler og manager. Jeg er meget passioneret og arbejder altid hård. Jeg er en rigtig teamplayer og elsker fællesskabet. Min mission er at være med til at kultivere musik branchen, ved hjælp af events, talks og workshops.  

Katrine Loa Nissen

Jeg hedder Loa og er 21 år. Jeg arbejder som booking agent og eventafvikler for forskellige managements og venues i København. Om foråret/sommeren afvikler jeg desuden festivaller rundt omkring i landet og interesserer mig for stage management, ledelse og koordination.

Alma Dalgas

Jeg hedder Alma og er 21 år gammel. Jeg arbejder til dagligt på et spillested i København, og jeg elsker alt ved koncerter og live-musik. At arbejde med (og gå til) koncerter er det bedste jeg ved, og derfor er det min drøm at arrengere koncerter/festivaller eller booke for både artister og spillesteder. 

William Bentz Damholt

Jeg er 22 år og kommer fra Københavnsområdet. Jeg har spillet musik siden jeg var 8 og spiller pt guitar med artisten Magnus Münster og med artistduoen ORA. Derudover har jeg arbejdet med events i mange år og har i 2 år arbejdet som udvidet frivillig på Heartland festival. Ydermere, er jeg nybagt manager for drum n’ bass gruppen MASIV.

Alfred Lynge Hestbech Damkilde

Mit navn er Alfred, jeg er 24 år gammel. Jeg er booker og manager for alt-pop bandet Darling Darlene. Derudover har jeg min egen privat festival på nordbornholm, ved navn Nydamsfestival. I sommerperioden booker jeg jazz koncerter på hotel klostergaarden i Allinge også er jeg koncert afvikler på spillestedet Rust. 

Thomas Palmkvist Sørensen

Jeg har arbejdet som vocal producer/manager i 4 år og produktions manager på et spillested i 1.5 år. Med erfarening for hvordan man driver en venue og koncerter, ser jeg det som en fordel at blive manager og booker for artister. Jeg gad god at være tourmanager og få fede artister fra studiet til scenen.

Oliver Hougaard Bregendahl

Jeg hedder Oliver Bregendahl og jeg er i et band ved navn Løster. Jeg har spillet en masse koncerter, men ønsker at få kendskab til det arbejde der er bag scenen. Jeg har tilmeldt mig Royalties for at udforske management delen i musikbranchen og ønsker at få en masse kontakter og værktøjer fra forløbet, jeg kan tage med mig videre.

Villiam Ottesen

Sebastian Gall Hede Krogh

Mit navn er Sebastian og jeg er 27 år gammen. Jeg arbejder som musiker for flere forskellige artister, herunder bl.a. Martin Buster, Enilora og Cloudwalk. Derudover ligger jeg meget af min tid i mit soloprojekt Spraglgevær hvor jeg både er forsanger, bassist, sangskriver og bandleder. Spraglgevær beskrives bedst som romantisk smadderrock. 

Emil Sebastian Birch

Jeg er artist, sangskriver og producer. Jeg arbejder primært med mit eget artistprojekt, One Nice Boi. One Nice Boi er et engelsksproget popprojekt, der kombinerer trap-soul, hip hop og pop med et mørkt, introspektivt tekstunivers. Derudover arbejder jeg som producer for pop-, indie- og elektroniske artister.