Ansøg nu

Ansøg nu

Ansøg nu

AGNES RANGEL

Jeg er projektleder, og er ved at etablere mig som eventleder i musikbranchen. Mine projekter handler for tiden primært om afvikling af events, i øjeblikket et event til GRASP festival. Jeg er dygtig til at tale andre op, og forme samarbejder med de personer i branchen jeg møder, derfor ønsker jeg at udvikle mine scout, booker og A&R-skills.

ALBERT KOFOED ANDERSEN

Min rejse i musikken startede for alvor efter et praktikophold hos GL Music tilbage i efteråret 2021. Derefter begyndte jeg at arbejde med bandet The Jerryz som jeg derefter blev manager for. Da projektet udviklede sig utrolig hurtigt har det optaget meget af min tid – og som nyopstartet manager har jeg lagt fokus på at være involveret i alle aspekter af management fra booking, pitching, legater, sponsorer, so-me, creative, events etc. Derudover arbejder jeg også på Rust, hvor jeg afvikler koncerter.

AMALIE BRYDE

Den London-baserede singer-songwriter, producent og performer Amalie Bryde har en stemme og sceneoptræden, der vil fange din opmærksomhed! Hendes lyd er en sammenkogning af nostalgisk 90’er R&B, 60’s jazz og moderne pop. Som 360-graders independent artist er Amalie Bryde en kunstner med mange strenge at spille på. I 2020 debuterede hun med sin selvskrevne og producerede single You & Me. Dette banede vejen til yderligere 2 singler samme år, EP’en Lay Down (maj 2021) samt hendes nyeste selv-skrevne og producerede EP In & Out of Love (Juni 2022). I marts 2018 flyttede Amalie Bryde til London for at dygtiggøre sig. Hun tog kun sin bærbare computer og mikrofon med under armen uden at kende nogen i musikbranchen. Siden da, har hun arbejdet med fremtrædende kunstnere som Glen Scott og Martin Terefe. Amalie har optrådt live med Lay Down på BBC Radio London, Robert Elms Show, blevet omtalt af CLASH og The Pit London samt medvirket på playlister, såsom Spotifys Fresh Finds: The Wave, Vogue Paris og Now Hear This af The Independent. Amalies seneste succes var hendes udsolgte debut-headline show med hendes band i London. I Danmark har Amalie Bryde også oplevet fantastisk opbakning. I juni 2022 spillede Amalie Bryde sin debut-koncert på RUST, september 2021 optrådte hun med NO og flere af sine sange til “Late Night Lørdag” på Nørrebro Teater. P4 Morgen København har spillet NO, introduceret Aloe to Your Vera på udgivelsesdagen og P4 har også spillet hendes nyeste single Like This Like That. Også Vidundergrunden har siden 2020 været en stor støtte og spillet Amalies musik.

ANTON JULIUS BENGTSSON

Musik har altid været en del af mit liv – dermed har det også altid været en stor drøm at arbejde indenfor dette felt. Lige nu har jeg gang i et DJ projekt med en ven under navnet Dirty Plates, hvor vi spiller hvad vi føler er nogle underrepræsenterede genrer indenfor den elektroniske musik scene, så som UK garage, Jungle og breakbeat. Udover dette arbejder jeg frivilligt hos “Back To Future Sounds”, hvor vi arbejder med at give brands en lyrisk identitet gennem events og andre fede arrangementer, hvor der bliver booket artister og dj’s, både up & coming såvel som mere etablerede navne.

BIRGITTE KOLBY

Mit borgerlige navn er Birgitte og mit projekt hedder giddy goye (est. sommeren 21’). Musikken er soulpop med krudt i røven ligesom mig selv og jeg udgiver min debutsingle d. 30. September igennem 100blaa, som jeg glæder mig helt uendeligt til. Jeg har det seneste år brugt alt min tid på at skrive sange, skrive mails til bookere og spille koncerter med mit band, som er mine homies hjemme fra Aarhus. 

CAROLINE LASSEN SKYLV

Musikken har altid fyldt meget i mit liv og i mine øjne er der intet bedre end livemusikkens rus! Jeg arbejder for Surround Festival, hvor jeg tidligere har været kommunikationsansvarlig og nu er festivalleder. Jeg sidder også i lytteudvalget for SPOT Festival og har derudover løst en bred vifte af administrative og event- og kommunikationsopgaver for Queer Music Agency og SEIN. Man kan også fange mig i entréen på RUST, hvor jeg altid står klar til en hyggelig snak. Min største drøm er at skabe livemusikoplevelser for andre på fuld tid og samtidigt være med til at skabe en sundere kultur i branchen, især ift. mentalt helbred.

DANIEL RASCH NIELSEN

Jeg arbejder som marchtrommeslager i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. Derudover underviser jeg alle aldre i marchtromme og trommesæt. Når jeg ikke spiller for Kongehuset og lign. bruger jeg alt min fritid på mine 3 rock/metalbands – Statement, Mother of All & Withering Surface, som jeg turnerer rundt med i ind & udland.

DLOVE MOUSTAFA

Dlove er en Dansk-Kurdisk alsidig kunstner fra det urbane miljø på Nørrebro, København. I slut 2021 udgav hun sin debutsingle DANISH GAMBIT, som blev udvalgt til ugens anbefaling af TheVoiceUrban. Dlove kan bedst beskrives som en visionær der udtrykker sit livskald i gennem sin stemme.

ELWIRA MARIE HAMILTON-WITTENDORFF

Jeg arbejder som freelance manager og booker for r’n’b-bandet Tiger Moth og trappop-duoen Ludwig og Simon. Udover dette er jeg scout på Sony Music og en del af mange andre musikprojekter. Jeg nærer en stor kærlighed til musik i alle former og genrer og synes, den administrative del af branchen er super grinern. Jeg elsker for eksempel at skrive mails, ringe til kontakter og være bindeleddet mellem artisten og spillestedet, produceren, grafikeren etc. Udover det synes jeg, det er for fedt at netværke og lære nye mennesker og sider af branchen at kende.

FREDERIK ALEXANDER WIBERG

Jeg jagter det “kick” livemusik giver mig, når man har brugt tid og kræfter på arbejdet op til og under koncerten. Inden jeg startede på Royalties har prøvet at bevæge mig rundt i branchen og blive klogere med arbejde som koordinator og frivilligansvarlig på Heartland Festival og Carpark Festival, samt som konferencier på dette års SPOT Festival.

FREDERIK SANDØ

Jeg beskæftiger mig primært med artist management og booking mit, og min samarbejdspartners management Curious Management. Jeg har en klar vision om at bidrage positivt til musikbranchen, og fremme en samarbejdskultur med fokus på mentalt helbred, frem for snæver konkurrencekultur.

FREJA DEBES JENSEN

Jeg er sanger, sangskriver og producer. Jeg har et højt drive, når det gælder ting, som interesserer mig og har store ambitioner med mit musikalske virke. Lige for tiden har jeg fuldt fart på at co-write på forskellige musikprojekter inden for forskellige genrer på både dansk og engelsk. Derudover, arbejder jeg på at klargøre mit artistprojekt til udgivelse, hvor jeg for tiden er meget optaget af, hvordan jeg finder et live-setup, som bedst muligt omfavner mit musikalske udtryk.

FREJA HOLM LARSEN

Jeg er artist, sangskriver, producer og livemusiker. Som producer og sangskriver arbejder jeg med både Co-writing og producersessions for andre artister. Som artist arbejder jeg på mit eget soloprojekt under navnet Fxlesslie hvor jeg udforsker nye grene af den digitale hyperpopverden. Derudover fungerer jeg som livemusiker, for andre bands/artister (Bassist, guitarist, multistations-musiker).

HELENA DESIRéE GANTZEL GUNGAARD

Helena er artist og sangskriver på glimmerpopprojektet Helena Desire. Hun studerer musikvidenskab med en profil i music and arts management på Københavns universitets og arbejder med manegement, PR og booking på sit eget projekt. Derudover arbejder hun freelance som projektleder på Humfestivalen, som kasér i MUVE og som afvikler og på div. koncerter og festivaller. Hun engagerer sig for kulturpolitik med fokus på diversitet, bæredygtighed og mentalsundhed. Hun drømmer om at etablere en bæredygtig international karriere som musiker og brancheperson.

ISA MARLEE SCHMEDES VUCAGO

Isa er manager og founder af Vucago Management, og arbejder på nuværende tidspunkt med to urban artister, LA$AFFAIR og Josef Franch. Derudover studerer hun Entreprenørskab og Design, med henblik på at styrke hendes evner som projektleder med øje for detaljen og med mennesket i centrum.

Jacob Iwersen

Jeg har en kandidatuddannelse i Medievidenskab. Jeg arbejder meget med events, koncerter og festivaler. Som musikbooker, afvikler og kommunikation- og PR-ansvarlig. Jeg booker musik, er frivillig, og laver kommunikation hos Kulturmaskinen Odense, under DanceLikaMonkey. Derudover forsøger jeg at lave nogle fede events i Odense, og få folk til at komme til dem. Jeg vil gerne arbejde med festivaler i fremtiden.

Jessica Simone Hald Rasmussen

Jeg er sanger, rapper og artist performer. Jeg søger et team som kan overtage nogle af de job-områder jeg selv står med pt. da det overskygger og tager for meget fokus fra min tid/headspace til at være kreativ med musikken. Jeg har behov for at give det den rigtig opmærksomhed, så jeg fortsat kan udvikle mig.

Kamille Wittrop Prætorius

Musik har altid været en fuldstændig definerende og altomfattende del af mit liv. Jeg har danset rundt mellem en masse forskellige discipliner indenfor musikken, men er landet lidt med en fod i flere lejre. Jeg har startet mit eget management og booking agentur med fokus på kreativ sparring og den personlige relation og tillid i mellem de involverede parter. Ved siden af har jeg sammen med min producer Mads Ørom gang i et hyperpop projekt der bliver mega fedt og spændene. Udover det er jeg musikredaktør på Uniradioen, hvor jeg booker koncerter og laver rotationsliste samt interviews og digitalt indhold. Jeg har store drømme og håber Royalties kan være et stort skridt på vejen til at realisere dem.

Kathrine Pommer

Jeg arbejder som booker og frivilligkoordinator på spillestedet RUST. Jeg elsker musik og elsker at have en travl hverdag med mange bolde i luften. Min største styrke ligger i at planlægge og koordinere koncerter og events og jeg brænder for at se idéer folde sig ud og blive til virkelighed.

Liva Susic Dongsgaard

Mit navn er Legendariske Liva, og jeg er sessionmusiker, promo genius (hvis memes tæller som promo..?) og selvudnævnt mester i at socialisere. Jeg er i mit es når jeg står på scenen hvor jeg spiller bas, Moog, Keys og synger DK’s lækreste backing vocalz. Det gør jeg for hhv. AUFORI, Jane, JEONA og Maria Clante. Derudover leger jeg også lidt med i studiet som co-writer, og har bl.a. indspillet moog til William Torps kommende EP.

Louise Højer Petersen

Jeg arbejder hovedsageligt indenfor metalmusik-branchen. Her er jeg booker både for bands men også for spillestedet Underwerket. Desuden arbejder jeg som koncert fotograf, som jeg virkeligt nyder at lave. Jeg er en åben person med blod på tanden, som også har et bredt netværk og har en styrke i at få idéer og føre dem ud i livet.

Maria Engelberth Olsen

Jeg er sangskriver, producer og artist i mit soloprojekt Elkadmiri, hvor jeg laver dansksproget hiphop og rnb.

Martin Buster Bastiansen

Artist og musikskaber under navnet Martin Buster. Jeg er 100 % DIY artist, som spiller, skriver og udgiver musik! Jeg skriver også en del med andre og har bl.a. lavet udgivelser med Enilora, Astrid Cordes, Magnus Tempels, Charlotte-Amalie mfl.

Mathilde Hansen

Jeg arbejder som booking agent hos Queer Music Agency. Live-musikken er en stor del af min hverdag. At samarbejde med artister og bands om, at føre deres musik ud i livet, ud til andre mennesker, er et kæmpe drive i min hverdag. Udover mit virke på Queer Music Agency, laver jeg musikrelaterede runner jobs, koncertafviklinger, mm. for forskellige agenturer og organisationer. Min praktikplads som booking-praktikant på spillestedet Gimle i Roskilde, har været en kæmpe kick-off for mig og min begyndende vej, ind i musikbranchen.

Mette Christensen

Jeg har beskæftiget mig med mit eget musikprojekt i nogle år, og gør det stadigvæk delvist, men er nu gået ind i et nyt musikprojekt og arbejder for en artist med rolle som manager og har mit fokus der.

Mikala Bosetti

Jeg er artist, sanger og sangskriver under artist navnet Lei Lowe. Min musik er i store træk R&B/Soul/Pop. Jeg har skrevet sange hele mit liv og har udgivet musik i ca. 6-7 år under forskellige artist navne og er under 2020 landet som Lei Lowe og er nyligt signet som en af de første artister på Fish Mangement.

Mikkel Hald

Ambitiøs og målrettet person som arbejder med management & booking indenfor genrene Hip-hop og R&B. Jeg er i slutningen af opstartsfasen på eget management/booking med en samarbejdspartner. Det bliver et ikke-genrebestemt management/booking da han opererer i pop/elektronisk pop universet. Hovedsageligt arbejder jeg som manager/booking på projektet Elo Kay men herudover arbejder jeg til tider også som koordinator på forskellige festivaller.

Mikkel Trusell Mortensen

Jeg er sangskriver og sanger i mit artistprojekt under eget navn, hvor jeg håber på at udgive noget indenfor de næste par måneder som senere hen skal kulminere i en EP eller et album. Derudover håber jeg på at jeg kan bygge lidt mere på Co-writing delen af min karriere og skrive noget mere for andre artister. Det kunne være fedt at få noget musik ud og leve, som ikke nødvendigvis er under ens eget navn!

Natasha Imani Bargholz

Jeg laver RnB under navnet, Natasha Imani. Jeg er selvstændig og drømmer om at leve af musikken. Jeg skriver selv mine egne sange, og arbejder fast med min producer Tendo Herbst, som jeg også ser som min partner. Jeg skriver sange om bl.a. sex, kærlighed og sorg. Alt det der er tabubelagt interesserer mig! Jeg håber på at være med til, for alvor, at give RnB en plads på den danske musikscene!

Nora Dalum

Jeg har projektet Noras have, som ligger i krydsfeltet mellem punk, pop og poesi. Jeg er DIY-artist og har bl.a. udgivet en ep, et album, to bøger og spillet support for Jærv og Barselona.

Rasmus Allentoft

Jeg er 24, og går til dagligt på kandidatuddannelsen i oplevelsesøkonomi på Aarhus Universitet. Ved siden af laver jeg events med foreningen MUX, hvor vi prøver at gentænke koncertformatet på forskellige locations i Aarhus. Her arbejder jeg bl.a. med booking, afvikling og den visuelle profil!

Rasmus Ravn

Jeg er producer, artist og generelt interesseret i lyd. Jeg har et soloprojekt kørende, hvor jeg laver elektronisk House agtig musik, som jeg selv står for at udgive. Jeg har gennem årene lavet meget forskelligt musik, pop, dancehall, hiphop og diverse elektroniske genrer, og har en drøm om at være ham som producerer alle de store hits i fremtiden. Så studerer jeg desuden lyddesign på Sonic College.

Sacha Kjøller

Sacha har en interesse for de felter hvor kunst og musikformer smelter sammen, uden for de traditionelle scener. Hun arbejder især med atypiske partnerskaber, især i samspil med natur, byrum og andre kunstformer og har en baggrund med oplevelsesdesign og music/arts management fra musikvidenskab på KU. Hun arbejder for at gøre noget nyt og vildt med musikken og elsker at arbejde tæt med musikere og artister, for at skabe de bedste vilkår for dem og deres musik. Hun beskæftiger sig især med atypiske koncertkoncepter, festivaler, feminisme, kulturpolitik, kommercielle- og kunstneriske partnerskaber samt publikumsintegration. Sacha bevæger sig, i sit arbejde i musikbranchen, inden for de flydende genrer som jazz, folke- og elektronisk musik, og arbejder med booking, produktion og projektledelse.

Samee Ansari

Frivillig, bestyrelsmedlem, og afvikler på Spillestedet Stengade

Therese Nielsen

Jeg har for nylig søsat mit soloprojekt LIBRÆ som er på en og samme tid en personlig og musikalsk frigørelse. Ordet ”Libræ” er en sammensat fordanskning af det engelske ord ”Libra” (det astrologiske stjernetegn ”Vægten”) og det franske ord ”libre” (frihed). LIBRÆ er derfor, som koncept, syntesen af balance og frihed – friheden der lever i balance – balancen der må findes i friheden hvis den skal opretholdes. Væsenet LIBRÆ lever dog ikke i perfekt opnået balance, men i et kaos af konstant udforskning og eksplosiv udvikling. I sin stræben mod frihed sættes balancen over styr og i sin søgen mod balance opleves friheden som afgrænset. Balancen sprænges derfor på ny i den handlekraftige længsel mod en transcenderet form for frihedsopnåelse. Lang smøre om konceptet! Musikken beskriver jeg som transcendental-astrologisk-blårød-alternativ-pop. Jeg er i færd med at udarbejde mit første album med to dertilhørende singler. Arbejdstitlen på albummet er Loss along the trail. Fællesinspirationen for alle numrene er en form for afsked.

Tristan Vonet

Min interesse for musikbranchen kom efter jeg startede på højskolen for 2 år siden, hvor jeg stiftede en frivillig forening der agerer pladeselskab og bookingbureau rofhrecords for højskolens musikalske elever. Efter det blev jeg selvstændig booker for tre bands (HASSEL, DATTER og Ethics). Inden højskole har jeg egentligt taget en bachelor indenfor IT og business, så relativt langt væk fra musik branchen. Nu er jeg i gang med en kandidat i Digital Innovation og Management, hvor jeg gerne vil bruge de værktøjer og metoder jeg bliver oplært i til at undersøge musikbranchen tættere. Jeg har også en lille (stor) drøm om at oprette en musik/kunst retreat ude i det nordjyske, hvor artister vil kunne bruge flere uger til at skabe forhåbentlig nogle af deres bedste værker.